Aquasan - Rešenja za "prelazna" kupatila

U modernoj konstrukciji kupatila, prelazni stil je u trendu. Bacite pogled na blog ili časopis za dizajn enterijera, prelistajte Instagram i Pinterest i verovatno ćete videti brojne primere jednog od najpopularnijih fade kupaonica na tržištu. Pa šta je? Po čemu se razlikuje od ostalih stilova? Kako možete u svoj prostor ugraditi prelazne ideje za kupatilo? Evo kratkog osvrta na ovu trendovsku estetiku dizajna.

Šta je prelazno kupatilo?

Deo razloga što možda niste upoznati sa pojmom „prelazna kupaonica“ je taj što on može imati nekoliko značenja. Ipak, najčešće opisuje spoj tradicionalnih i savremenih stilova. Mislite na čiste linije, ali sa toplom osetljivošću; minimalističke karakteristike pored kućnih, udobnih. Da biste dodatno objasnili, evo nekoliko uobičajenih karakteristika prelaznih dizajna kupatila:

Laka dostupnost: Kako sve više ljudi živi duže u svojim domovima, pristupačne kupaonice brzo postaju vitalne. Srećom, ove mogućnosti kupaonice imaju višestruke prednosti. Ugrađeno tuš sedište sa ručnim tušem čini kupanje udobnijim za starije ili nemoćne osobe istovremeno dodajući luksuz i udobnost. Isto tako, iste trake za hvatanje koje štite od klizanja i padova mogu funkcionirati kao dodatne trake za peškire.

Luksuz: Još jedna zajednička karakteristika među prelaznim projektima preuređenja kupatila je spa-vibe. Luksuz je prednji i središnji deo kade za namakanje, saune, lusteri, grejani podovi i zidovi sa prelepim pločicama ili pločicama koji stvaraju vizuelne žarišta. High-end countertops: Jedno mesto na kome se tranzicijska estetika čini očiglednim je sa countertops. Prelazni proizvodi za kupatilo sadrže materijale kao što su kvarc, kvarcit, granit i mermer. Umirujuće palete boja.

Očekujte da u prelaznim kupatilima vlada opuštajuća, umirujuća atmosfera.

Popularni izbori uključuju belu, sivu, bež, srebrnu i tamno plavu boju. Iako ovi primeri pokazuju zajedničke atribute prelaznog stila, još uvek postoji velika fleksibilnost. Neki se dizajniraju na tradicionalniji način; drugi, savremeni. Poenta je da se ovi prostori mogu personalizovati po vašem ukusu.

Prednosti prelaznog stila

Šta je razlog široke privlačnosti prelaznog trenda? Zašto toliko kupaonica spada u ovu kategoriju? Evo nekoliko prednosti zbog kojih je ovaj dizajn toliko popularan: Fleksibilnost: Uz toliko fluidnosti u ideji prelaznog kupatila, postoji prostor za puno sklonosti i ličnosti. Možete odabrati i odabrati tradicionalne i savremene načine rada, čineći kombinaciju za vas. Poznavanje pomešano sa modernošću: Prelazni ukus na mnoge načine spaja ono najbolje iz dva sveta. Možete imati bezvremene funkcije koje nagoveštavaju prošlo doba zajedno sa modernim elementima koji definišu današnje kupatilo. Udobnost i praktičnost: Budući da prelazni dizajni za kupatila imaju tendenciju da naglašavaju luksuz i odgovaraju starijim vlasnicima kuća, pružaju jedno od najudobnijih i najpogodnijih iskustava u kupatilu. Ako razmišljate o tome da nadogradite svoje kupatilo tako da uključuje elemente prelaznog dizajna, dođite u moderno kupatilo. Kao vodeći mrežni dobavljač kvalitetnih proizvoda za kupatila, nudimo različite prelazne proizvode za koje smo sigurni da će vam se svideti.

 

AQUASAN – Za trenutke čiste sreće

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".