IDEJE ZA "URADI SAM" KUPATILA

Ovaj blog vam donosi ideje za "uradi sam" kupatila, kako biste mogli da napravite kupatilo upravo po vašoj meri. "Uradi sam" kupatilo je zaista nešto posebno za svakoga.

ZAMENITE KADU LUX TUŠ KABINOM

Ako imate veliku kadu koja vam je postala dosadna, zamenite je tuš kabinom. Ne samo da će izgledati luksuznije, već je i praktičnije. A jednostavna, prozirna staklena pregrada učiniće da vam kupatilo izgleda prostranije.

 

promenite svetla

Novo osvjetljenje starom kupatilu može dati svež izgled. Novi filamenti ispred ogledala odraziće svetlost po kupatilu i učiniti prostor svetlijim. Viseći uređaj ili luster iznad kade ili u sredini sobe mogu dodati iskru ličnosti.

 

Popločajte zidove


Pločica nije samo za tuširanje. Zid od pločica iza svih elemenata izgleda super šik, a lako se čisti! Bela pločica podzemne željeznice je bezvremenski izbor, ali ako želite nešto više u trendu, isprobajte šestougaone pločice za šik izgled saća.

dodajte grejač za peškire

Čak i ako vaše kupatilo nije izuzetno luksuzno, grejač za peškire može vam stvoriti osećaj da jeste. Zidni modeli se lako instaliraju i priključuju na standardnu utičnicu. I to je sjajan poklon - kupite ga za svoje kupatilo ili kupatilo neke vama bitne osobe

uramite vaše ogledalo

Većina kupatila dolazi sa onim što se naziva osnovnim ogledalom graditelja. I to je samo: obično ogledalo. Ako nemate proračun za kupovinu i instaliranje novog, ukrasnog ogledala, uokvirite ono što imate. Ovi jednostavni drveni okviri u kupatilu dopunjuju podlogu za ispraznost od lakog drveta i u skladu su s modernim dizajnom nadahnutim skandinavskim dizajnom. 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".