KAKO DA OD SVOG KUPATILA NAPRAVITE SPA CENTAR

 

 

Boja - Jedna od prvih stvari o kojoj treba da razmislite je BOJA. Boje inspirisane prirodom poput braon, sive i zelene boje mogu dati vašem kupatilu organski osećaj zajedno sa umirujućim efektom. Ako imate manje kupatilo, možda biste želeli da se odlučite za svetliju i neutralniju šemu, na primer, bež, svetlo sivu ili bledo zelenu. Ove svetlije nijanse pružaju umirujuću atmosferu, kao i prostrani osećaj vašem manjem kupatilu. Luksuzno kupatilo uz pomoć drveta i tamnih tonova daje potpuni osećaj SPA CENTRA  

Neka bude jednostavno - druga stvar je jednostavnost. Smanjite detalje na minimum. U pretrpanom kupatilu se nećete osećati mirno!

darkwood luxury bathroom

Kontrola osvetlenja - Element za postizanje inspirativnog kupališta nalik spa spavanju centru je kontrolor svetla i osvetljena u celini. Ako želite da uživate u romantičnoj kupki u kasnoj noći pre spavanja, razmislite o tome da ugradite ugradnu rasvetu ili zidne sijalice koje se mogu kontrolisati u tonovima pomoću kontrole osvetljena. Uz pomoć kontrole osvetljenja, možete ublažiti osvetljenje i dobiti spa-osećaj kada vam je potreban umirujući trenutak u kadi. Budući da ugradnja regulatora osvetljenja uključuje složene strujne krugove ili probleme sa električnim ožičenjem, toplo preporučujemo da ovo delo prepustite profesionalnom električaru. Zapamtite, električni rad može snažno uticati na vaš budžet. Budite svesni svojih potreba i želja kada planirate redizajn kupatila, tako da vam ne ide preko planova.

Kade za opuštanje – Kada, u vidu tuš kabine ili stojeće kade su još jedan način da stvorite spa-osećaj u svom kupatilu. Ako imate kvadratni prostor, slobodno postavljena kadica čini predivan dodatak vašem preuređenom kupatilu. Karakteristični stil slobodno postavljene kade definitivno okreće glave kada prijatelji i porodica uđu u vaše kupatilo. Takođe je savršena prilika da instalirate jacuzzi sa opuštajućim mlaznicama. Ako imate manje kupatilo, to ne znači da ne možete uživati u opuštajućem potapanju u kadi.

contemporary-spa-bathroom-design-shower-tub

 

Luksuzne tuš kabine - Luksuzni tuš sa osećajem kiše je odličan dodatak za kreiranje tuša u obliku spa centra. Ravnomerno razlivanje vode i veoma lagani osećaj na vašoj koži učiniće da vam ovaj tuš paravan bude prava investicija u vaše kupatilo. Uparivanjem ovog tuš paravana sa pločicama, ozidanom kadicom i kvalitetnim bojama, učiniće da se osećate kao u najboljem SPA centru. Pokušajte upariti umirujuće elemente kišnog tuša sa ručnim tušem za svakodnevnu upotrebu. tuš vode sa tekućom vodom

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".